|
19.12.2023 12:50

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина з дитиною поїхала від нього: “Згадую і плакати хочеться”

Дружина переможця “Голосу країни” 21-річного Романа Сасанчина – блогерка Іванна завжди відверто ділилася зі своєю аудиторією подробицями особистого життя. Тому віддані фанати, які уважно стежать за її Instagram, знають, що періодично в зірковій родині виникають проблеми. Як правило, з побутових питань.

Так, напередодні молода мама висловлювалася, що не відчуває підтримки від свого чоловіка, а потім раптово повідомила, що забрала дочку і на всі свята поїхала до батьків у село, що не могло не викликати запитань.

Дружина Романа Сасанчина натякала про проблеми в сім’ї

І хоча Іванна запевняє, що Роман теж дуже хотів поїхати з ними, але через роботу був змушений залишитись у Києві, деякі шанувальники пари запідозрили недобре і припускають, що Іванна щось недомовляє.

Дружина Романа Сасанчина з дитиною поїхала від нього

А поки фанати гадають, що сталося насправді, дружина Сасанчина продовжує публікувати “сториз” і розповідати про свої сільські будні.

Дружина Романа Сасанчина з дитиною поїхала від нього

Так, напередодні у мікроблозі Іванни з’явилися відео з прогулянки разом із мамою та дочкою, а також кадри, де вона розтоплює піч. За кадром чується голос блогерки, яка згадує свого дідуся, який коли вона була зовсім маленькою приходив і самого ранку розтоплював грубку, щоб прогріти будинок.

Дружина Романа Сасанчина з дитиною поїхала від нього

“Згадую і плакати хочеться”, – підписала кадри Іванна і додає – “Такі безцінні моменти були…”.

Що робить у цей час наймолодший переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин, невідомо. Останнім часом у його Instagram-блозі дуже рідко з’являються нові публікації. Остання була на початку вересня, де він показав шанувальникам уривок своєї нової пісні.

Нагадаємо, що пара вже два роки в офіційному шлюбі, у січні цього року Роман та Іванна повінчалися. У них є дочка з гарним ім’ям Елізабет.