Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього і назвала причину

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього на канікули до рідних. Дівчина пояснила, чому сталося так, що коханий не склав їй компанію.

Сім’я молодого артиста Романа Сасанчина вже більше півроку проживає в Києві. Пара давно хотіла переїхати до столиці, але не могла цього зробити через неготовність до в’їзду до квартири, яку він виграв в шоу.

Тим паче, що з самого початку молоді люди збиралися її продавати, і хотіли придбати абсолютно інше житло. Склалося не так як гадалося, але пара вже звикає до столичного життя. І тим не менш, туга за селом дає про себе знати.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Родина Сасанчина
Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього

Нещодавно Іванна повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram що забрала маленьку дочку Елізабет та рушила до села. Причому свого чоловіка вона з собою не взяла, і поїхала без нього.

Днями раніше Іванна говорила про проблеми в сім’ї та зі сльозами на очах скаржилася, що що вона почувається “прислугою”, перебуває на межі і готова “здатися та вибрати легший шлях…”.

А зараз же Іванна покинула їхню квартиру та розповідає, що рушила у подорож без Романа через його зайнятість, але шанувальники хвилюються, що у пари можуть бути проблеми, про які Іванна не поспішає розповідати. Блогерка заспокоїла своїх підписників, заявивши, що Роман дуже хотів поїхати з ними але фізично це було неможливо.

Дружина Романа Сасанчина Іванна з дитиною поїхала від нього. Скріншот особистої сторінки блогерки

“Я дуже хотіла на свята в село, а Роману нажаль не вийшло, хоч також дуже хотів. Ми до нового року приїхали, а після Нового року поїдемо до Києва”

Нагадуємо, що Іванна та Роман побралися 2 роки тому. Пара спочатку дізналася про вагітність, а розписалася, коли дівчина знаходилася на останніх термінах. Через рік вони повінчалися у храмі.

Час від часу Іванна розповідає про складнощі сімейного життя та скаржиться на Романа, а у той самий час співак ставиться до цього зрозумінням і говорить про те, що його дружина дуже емоційна та ніжна людина.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?