|
19.12.2023 15:04

Тіна Кароль без штанів “зачарувала” шанувальників: замружені очі, волосся на обличчі – така вишукана, але…

Незважаючи на щільний гастрольний графік, українській співачці Тіні Кароль вдається приділяти час для зйомок у численних фотосесіях. Після кожної нової сесії артистка тут же ділиться знімками, сподіваючись отримати хоч якусь реакцію в Мережі. Як правило, Тіну обсипають компліментами, проте це відбувається не завжди.

Тіна Кароль зачарувала образом

Так, напередодні одна з найяскравіших співачок українського шоубізнесу оприлюднила серію нових фотографій, на яких з’явилася у світлій об’ємній сукні-светрі від популярного українського бренду SAGE, що спеціалізується на випуску стильного трикотажу. Доповнили образ лише чорні туфлі на високих шпильках. З одягу більше на Тіні нічого не було. Гарне укладання з живими локонами та стриманий макіяж у бежевих відтінках завершили аутфіт.

“Без раптових помилок, не буває перемог. Ніколи не пізно взяти новий білий лист паперу…”,- багатозначно підписала кадри Тіна.

Першими у коментарі прийшли її віддані шанувальники та представники фан-клубу артистки, які були у захваті від нових фото своєї “головної зірки”.

“Ніколи не пізно, але буває вже не потрібно”, “Замружені очі, волосся на обличчі – така вишукана”, “Тут прямо дуже справжня. Така як і була на початку кар’єри, ця природність, кучеряшки”, – писали вони у коментарях.

Проте були й негативні відгуки. Одна з шанувальниць навіть не змогла стримати емоцій від подиву та не розуміє, навіщо Кароль публікує такі фото.

Ось ,чим старше стає жінка, з’являється розумна Краса, і вона прагне, ще більше ог*люв*тися. Питання? НАВІЩО? Красива, всі бачуть, молодець! Навіщо це на публіку? Це для дом.архіву ок? Не принижуйте себе цим. Йде Війна. НЕДОРЕЧНО. Тіни талант приймаємо. Гарних новин нам усім з фронту. Слава ЗСУ!”, “Згодна, а навіщо роздягатися?” – писали в Мережі.

А що ти скажеш із цього приводу?