Вигляд першої леді: 38-річна Тіна Кароль вразила новий луком ділового стилю – Балан в захваті від чорного

Українська співачка Тіна Кароль невтомно вражала розкішними зовнішніми даними в довгих трендових сукнях, однак цього разу показала стриманий діловий стиль в галантних манерах.

Віддана аудиторія слухачів тієї чи іншої зірки обожнює спостерігати не тільки за талантами своїх кумирів, а й за зовнішньою трансформацією, з мрією бути схожими на них. Виконавиці Тіні Кароль є чим пишатися, адже у свої 38 років знаменитість може похизуватися молодим виглядом, стильними образами на сцені, чудовою фігурою, неабиякими статками та розумним сином Веніаміном, на навчання якого вкладає близько одного мільйона гривень за рік.

Однак з особистим життям в улюблениці мільйонів дещо не склалося. Після смерті батька її дитини Євгена Огіра у 2013 році, виконавиця присвятила себе благодійності, заснувавши організацію “Фонд Тіни Кароль”, й геть забула про власне жіноче щастя.

Тіна Кароль
Тіна Кароль вразила новий луком ділового стилю

Молдовський співак Дан Балан на суддівстві вокального проєкту “Голос країни” завоював прихильність Кароль й симпатія зірок здавалася такою щирою та взаємною. Проте продовження любовної історії після закінчення шоу, публіка не дочекалася.

Натомість Кароль продовжує вражати своєю творчістю, допомагати країні коштами з благодійних заходів і, звичайно, вражати розкішними образами, які стають обговорюваними в Мережі. Цього разу артистка показала вдале поєднання елегантного ділового стилю, який притаманний першій леді Олені Зеленській на політичних зустрічах.

Тіна Кароль вразила новий луком ділового стилю

Тіна Кароль продемонструвала вишуканий костюм чорного кольору, а також зібрану зачіску в невеличкий пучок. Доповнила стриманий образ білими бусами на шиї, з червоним оздобленням посередині прикраси. Тіна доводить, що жінка прекрасна в будь-якому стилі, варто лише вдало підкреслювати найкращі вади свого обличчя та фігури.

Схожі статті