|
21.12.2023 09:55

Після новини про народження доньки Наталія Могилевська публічно розповіла про своє щастя: “Я дуже щаслива”

Ще декілька років тому Наталя Могилевська говорила про те, як мріє стати матір’ю, однак зауважувала, що найближчим часом це неможливо через відсутність в неї чоловіка, який може взяти на себе роль батька. Мовляв, ні народжувати, ні усиновлювати дитину вона не стане, поки в неї немає гідного партнера.

Втім, декілька тижнів тому артистка потрапила у доволі цікаву ситуацію. Коли вона перебувала на вулицях Києва разом з маленькою дівчинкою, її на камеру зняв блогер, який розповів, що дитина називає співачку “мамою”.

Крихітці було буквально 2-3 роки. Інфлюенсер вирішив, що Наталія Могилевська дійсно могла народити таємно і приховати це від своїх шанувальників. Цікаво, що артистка на дану новину просто не відреагувала і проігнорувала її, хоча імовірність того, що артистка просто не почула про це мізерна.

Наталія Могилевська заінтригувала публічною заявою про дітей

Наталія Могилевська заінтригувала публічною заявою про дітей

Натомість нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неймовірну публікацію, яка була зроблена спеціально до кануну новорічних свят. У ній вона розповідає про свято, яке в Києві влаштували для дітей. Артистка прийшла на нього, проводила там час, а також активно фотографувалася. В цілому знімання з маленькими фанатами зайняло приблизно годину її часу.

Нагадуємо, що після 24 лютого Наталія Могилевська дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого розповіла, що в її житті з’явився коханий чоловік, вперше за багато років. Його особистість вона не розкрила, але розповіла, що вони знайомі досить давно. Коханий старший за неї, а також останнім часом жив за кордоном.

Цікаво, що обранець зірки також супроводжував її під час гастролей. Артистка зізнавалася, що він їздив з нею Уті точки, куди відмовилися їздити її члени колективу, за що вона йому неймовірно вдячна.