“Воскова фігура”: Ірину Білик висміяли за невдалу пластику, поки на її фоні Могилевська збирала компліменти

51-річна Ірина Білик поділилася новою фотографію зі зйомок новорічного шоу. Проте в коментарях користувачі мережі розкритикували зовнішність співачки.

Ірина Білик цього року відсвяткувала свій 51 день народження. Не зважаючи на вік, артистка продовжує підкорювати серця та прихильність чоловіків. Хоча 2021-ий рік складно назвати успішним для Ірині щодо особистого життя – влітку вона розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком, російським режисером Асланом Ахмадовим. Проте Білик продовжує вірити в кохання та шукати свою справжню любов.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

А поки зірка налагоджує своє особисте життя, увесь свій час вона приділяє маленькому сину Табрізу та роботі. До Нового року співачка встигла взяти участь у декількох святкових шоу, які будуть транслюватися по всій країні в новорічну ніч. Артистка з радістю поділилася декількома кадрами зі зйомок, однак її прихильники розкритикували зовнішність Білик на них. Особливо користувачам мережі не сподобалася фотографія, яку опублікувала Наталя Могилевська – в кадрі дві колеги позують з келихами шампанського.

Коментатори відзначили, що Ірина Білик “переборщила” з пластикою на обличчі й зараз абсолютно не схожа саму на себе. Співачку порівняли з Таїсією Повалій, Аліною Гросу, а дехто навіть з Майклом Джексоном.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

При цьому Наталя Могилевська зібрала безліч компліментів у свою адресу:

“Молодець, Наташенька. Залишайтеся такою ж природньою та натуральною, не беріть прикладу з подруги”, – написав один із підписників.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Якщо порівняти сучасні фотографії Ірини Білик з кадрами, зробленими на початку її кар’єри, то дійсно можна помітити, що зірка робила підтяжку шкіри, збільшувала губи та змінила форму підборіддя.

Ірина Білик до та після пластики
Ірина Білик до та після пластики

Сама артистка ніколи не приховувала того факту, що вона відвідувала пластичного хірурга. А до критики від користувачів мережі вона завжди ставилася спокійно та не зважала на негатив у свою сторону.

Схожі статті