|
21.12.2023 10:59

Єфросиніна зізналася, через що вони з Горбуновим обматюкали одне одного: “Виговорняки були дуже сильні”

Декілька місяців тому Маша Єфросиніна вперше розповіла про те, що знаходиться у конфлікті зі своїм старим другом Юрієм Горбуновим. Для фанатів це стало неочікуваністю, адже вони вважали, що між ведучими все добре. Як ніяк, їх об’єднувала багаторічна дружба, спільне минуле, а також співпраця.

Маша так і не наважилася розповісти, що сталося між нею та її колегою. Юрій Горбунов натомість заявив, що не стане відповідати на це запитання, і відповідальність за сказане має нести сама Маша.

Маша Єфросиніна розповіла про скандал з Юрієм Горбуновим

Причина конфлікту досі залишається загадкою, але натомість телеведуча нещодавно розповіла, як вони з Юрієм Горбуновим обматюкали одне одного в ефірі, після чого звільнили майже всю команду.

Маша Єфросиніна розповіла про скандал з Юрієм Горбуновим

Виявляється свого часу на зйомках стався гучний скандал. Режисер попросив телеведучих розіграти сцену з нецензурною лексику, але в ефір випуск пішов без будь-якої цензури.

Через це звільнили велику кількість робітників, а від програми відвернулися рекламодавці. Маша та Юрій залишилися при роботі, але очевидно через те, що це не була їхня ініціатива. Втім, обидві зірки були оштрафовані аж на дві зарплатні.

Він (режисер – прим. ред) каже: “Давайте так. Мені треба, щоб ви полаялися так міцно, щоб у вас аж слина летіла. Щоб у Юри аж просто вени надувалися, щоб у Маші кр*в’ю очі налилися. Ви можете одне одного облаяти матюками? А я в ефірі просто приберу звук”. Ми такі: “Залюбки”. Чую, що вся та лайка матюклива в ефірі. Її не запікали, не прибрали. Забули! Звільнили всіх, окрім нас. І я тоді відчула, що ціна помилки – звільнення всієї команди технічної. І нам виговорняки були дуже сильні”, –зізналася зірка у программі “Дорослі дівчата”.

Примітно, що раніше цю історію телеведучі не розповідали. І навіть попри конфлікт, Маша Єфросиніна залюбки пригадує світлі часи, коли їм доводилося з колишнім другом працювати разом.