“Дитина має мати родину”: Осадча натякнула Горбунову на всиновлення маля – парочка стане батьками донечки?

Відома українська журналістка та телеведуча 1+1 Катерина Осадча поділилася радісною новиною про розвиток проєкту усиновлення дітей, над яким плідно працює останній місяць.

Катерина Осадча тричі відчула смак материнства, проте доля подарувала жінці всіх синів. Публіка сподівається, що зіркове подружжя подумають про появу ще й донечки в їхній родині.

Своєю чіткою громадською позицією знаменитість не відступає й далі продовжує працювати на благодійному фронті, займається розвитком авторського проєкту “Пошук зниклих”, збирає кошти на потреби Збройним силам України та не збирається зупинятися на досягнутому.

Катерина Осадча
Осадча натякнула Горбунову на всиновлення маля

Нещодавно Катерина Осадча надала звіт, в якому детальніше описала список зроблених справ за перший місяць літа. Посилилася співпраця з правоохоронними органами для пошуку зниклих людей, випущена колекція патріотичного одягу за підтримки бренду One by One, продовжується плідна робота з Генеральною прокуратурою, а також з’явилася спеціальна банка в “Пошуку зниклих”, аби кожен міг робити донат в підтримку українцям.

Осадча розповіла про усиновлення дітей в новому проєкті

Однак і це ще не кінець роботі журналістки та її справам. Катерина Осадча розповіла про новий важливий проєкт, аби сім’я, яка хоче допомогти дітям, що залишилися без батьків змогла їх усиновити.

Зірка прагне, аби кожна дитина отримала свою родину, належну опіку, любов та підтримку. Так і виникла ідея на створення та реалізацію цієї ідеї за підтримки Міністерства соціальної політики. Анонсувала, що в перших п’яти серіях команда покаже та детальніше опише все в подробицях.

На останок подякувала всім працівникам, які зайнялися реалізацією її ідеї, адже впевнена – все в наших руках. Чоловік Юрій Горбунов похвалив кохану та написав чуттєвий коментар під дописом зі словами підтримки та вдячності: “Дякую тобі моя красуня, за все, що ти робиш!”.

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.