|
21.12.2023 12:54

Юрій Горбунов показав зворушливі кардри, як проводить час із синами: наче маленький хлопчик

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча познайомились завдяки співочому талант-шоу “Голос країни”. У співведучих закрутився роман, а згодом пара одружилась. Раніше Юрій перебував у шлюбі з акторкою Людмилою Горбуновою, однак протягом 20 років спільного життя у подружжя так і не народився первісток. Вже у стосунках з Катериною Осадчою шоумен вперше став батьком. Наразі зіркова пара виховує двох спільних дітей – 6-річного сина Івана та 2-річного сина Данила.Також Осадча має сина від попереднього шлюбу – 21-річного Іллю.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!

Юрій Горбунов із синами

Знаменитий татусь дуже тішиться своєму статусу. Шоумен часто публікує спільні світлини із малечею у своєму особистому фотоблозі в Instagram. Горбунов ділиться з шанувальниками кумедними світлинами та присвячує дописи Івану та Данилу. Днями він показав нові знімки та залишив зворушливий опис:

” Іван і Данило – моє все! І хоча ми максимально різні хлопці за віком і смаками, але наше дозвілля різноманітне та цікаве”

Батько розповів користувачам кілька фактів про синів. За словами Юрія, Іван дуже енергійний, допитливий та емоційний – про це раніше також писала і Катерина Осадча. Телеведучі навіть брали хлопчика із собою у відрядження по роботі, а саме на знімання 13 сезону “Голос країни”, що відбувались в Польщі. Також 6-річний Іван має хобі, хлопчик захоплюється малюванням. Зіркові батьки жартують, що будинок перестає ходити догори дриґом, лиш тоді, коли Іван починає малювати.

“Зараз зима, тому велосипеди тимчасово відійшли на другий план. Моє авто стало чудовим імпровізованим місцем для ігор, не обійшлося й без будиночка в багажнику від Івана”, – пише шоумен.

Данило – повна протилежність старшого брата. Він спокійний та захоплюється книжками. Як поділився Горбунов, читання книжок – це їхній ритуал.

Юрій Горбунов показав підрослих синів: Іван і Данило – моє все!