39-річна Катя Осадча похизувалася романтикою з 52-річним Юрієм Горбуновим – гуляють за руки, як в дитинстві

Зірка 1+1 Катерина Осадча похизувалася романтикою зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим у новому відео, де показано, що їхні стосунки крізь роки тільки міцнішають.

Відомо, що в офіційному шлюбі зіркова пара перебуває уже 6 років. До зустрічі з один одним мали попередній досвід у сімейному житті, які щасливим хепі-ендом назвати важко. Катерина Осадча вискочила заміж у зовсім юному віці й вже у 19 народила свого первістка Іллю від депутата Олега Поліщука.

А Горбунов навпаки покохав жінку Людмилу, яка старша за чоловіка на 12 років й ба більше, прожив з нею 20 років, проте спільних дітей в колишніх не було, натомість Горбунов виховував падчірку, яку прийняв і вважав своєю рідною.

У 2015 році Юрій розірвав багаторічний шлюб з Людмилою й подейкують, що саме через кохання до Катерини, з якою побрався у 2017 році.

Юрій Горбунов розповів, як почалися стосунки з Осадчою
Катя Осадча похизувалася романтикою з Юрієм Горбуновим

Катя Осадча похизувалася романтикою Юрієм Горбуновим

Не варто думати, що кохання живе лише три роки, адже це стереотипи навіяні суспільством, які пережили такий невдалий досвід у стосунках. Катерина Осадча та Юрій Горбунов у новому відео, яке поширила жінка, показали милу романтику й навіть дещо дитячу.

Пара, гуляючи вулицями столиці, трималася за руку й насолоджувалася тим сонячним днем. В коментарях відразу помітили таку ідилію й подарували приємні коментарі зірковому подружжю, мовляв, це досить романтично, прямо, як у дитинстві.

“Для нас тепер існує тут і зараз. Бережіть себе й одне одного”, – написала Осадча.

Нагадаємо, що герої нашої статті спільно виховує двох синів – Івана, якого батьки побачили у 2017-му та Данила, якого Катерина народила у 2021-му. Зазначимо, що старшого Іллю, від попереднього шлюбу дружини, Юрій прийняв і перебуває з ним у хороших, довірливих, дружніх відносинах.

Схожі статті

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.

“Я буду його ніжністю”: колишня дружина Остапчука Горняк розповіла про свої почуття до іншого обранця

Краса та ніжність, романтичність та безмежне щастя. Саме такою все частіше шанувальники можуть побачити Христину Горняк в її дописах. Але тепер такі почуття в дівчині викликає не Остапчук.

Учасник “МастерШеф” закохав у себе 19-річну доньку Педана: Притула може мріяти про такого зятя

Зіркові діти часто отримують до себе не менше уваги публіки, ніж їхні батьки. Особливо коли це стосується романтичних взаємин. Валерія Педан змога здивувати батька вибором коханого.