|
21.12.2023 18:01

“У мого чоловіка дві дружини”: зірка ТСН Наталія Островська приголомшила зізнанням про свій шлюб

Наталія Островська приєдналася до колективу ТСН доволі давно, однак широка публіка почала бачити її на екрані щодня лише 2 роки тому. Молода жінка взялася активно просуватися кар’єрними сходами, і з кореспондента перетворилася на ведучу.

Аудиторія одразу ж прониклася до неї найніжнішіми та найщирішими почуттями. Хоча і до цього ведучі ТСН користувалися неабиякою популярністю серед публіки.

Зокрема вона обіцяла, що коли в неї значно зросте кількість підписників, вона їм покаже свого чоловіка. На той момент Наталія була заміжня, але ще не мала дітей.

Наталія Островська розповіла про свій шлюб

Наталія Островська розповіла про свій шлюб

Але і з цим Наталія довго не затягувала. Всередині 2023-го Островська повідомила, що виношує дитя і згодом відправиться у декретну відпустку. До останнього ведуча з’являлася в ефірах, і вже з доволі округлими животом, що безперечно було важко, так як жінці постійно необхідно було стояти на ногах та працювати з камерою.

Але Наталія знову проявила небувалу стійкість, як і 2 роки тому після 24 лютого, коли з’являлася на роботі щодня попри небезпеку та бажання евакуюватися.

Тоді велика частина колективу ТСН опинилася на заході Україні або за кордоном. Наталія Островська перехопила ініціативу і проявила себе не просто як професіонал свого діла, а як людина, яка готова працювати виконувати свої обов’язки щоб там не було.

Перед глядачами вона завжди з’являється з ідеальним укладанням, неймовірною макіяжем, в розкішних костюмах. Однак, вдома вона — абсолютно інша людина, і про це героїня нашої статті розповіла самостійно.

Виявляється, її чоловік має стосунки з абсолютно іншою стороною її особистості. Наталія Островська оприлюднила на особистій сторінці в Instagram 2 фотографії, на яких постала в різних амплуа: у ролі популярної телеведучої та у ролі коханої дружини і новоспеченої мами, без макіяжу, зачіски, у звичайному одязі. У дописі зірка пожартувала, що у її чоловіка насправді 2 дружини.