|
22.12.2023 10:23

Колишня дружина Остапчука Горняк розповіла, чи планує повертати дівоче прізвище: ходить з його “частинкою”

Автор: Юлія Ящук

Христину Горняк після розлучення з ведучим Остапчуком активно запрошували на різноманітні інтерв’ю, адже питання їхнього розриву залишається відкритим. Так, колишні не стали розсекречувати справжню причину розпаду свого союзу. Вони обрали розійтися тихо та без виносу сміття на публіку.

Христина Горняк розповіла, чи планує повертати дівоче прізвище

Втім, вперше за довгий час Христина Горняк вирішила не ховатися від представників медіа та дати інтерв’ю. Розповіла, чому претендує на будинок, який з Володимиром придбали у шлюбі. За словами Христини, це питання досі залишається відкритим, і поки, на жаль, у них є спір щодо нього. Каже, що вона має повноцінне право на рівну частину майна, адже в будинок вкладалися порівно.

Спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, нотаріус відповіла на питання від одного з користувачів мережі, чи планує вона повертати своє дівоче прізвище. Блогерка зазначила, що обов’язково це зробить, але припустила, що може повернути не свої дані по паспорту, а взяти прізвище нового чоловіка. Додала, зараз їй так комфортно, адже не хоче возитися з паперами.

“Обов’язково. А може на прізвище нового коханого чоловіка, життя покаже. Але зараз в мене це потягне стільки змін в паперах, що поки не буду цим займатися. Мені ок, я ж була заміжня, тому це ок. Моя мама була на прізвищі мого тата до нового шлюбу”, – відповіла Горняк.

Христина Горняк розповіла, чи планує повертати дівоче прізвище

Нагадуємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Згодом шоумен представив публіці нову кохану, 23-річну журналістку Катерину Полтавську. В жовтні пара відсвяткувала першу річницю стосунків, і зараз все вказує на те, що вони перебувають у шлюбі.