|
26.12.2023 09:39

Наталія Могилевська відповіла, чи не переймається за те, що так і не наважилась народити: “Вийду заміж”

Про материнство з журналістами Наталія Могилевська заговорювала не раз. Ще 15 років тому зірка заявила про те, що готова народити від свого обранця.

Втім, життя склалося інакше, і на співачку чекали важке розставання, самотність та бездітність. Артистка неодноразово відповідала своїм підписникам на питання, які стосувалися її особистого життя і бажання народити спадкоємця включно. Наталія завжди говорила, що не може наважитися на пологи чи усиновлення, якщо поруч з нею немає коханого чоловіка, який буде гідний статусу батька її дитини.

Наталія Могилевська відповіла, чи не переймається за те, що так і не наважилась народити

Наталія Могилевська відповіла, чи не переймається за те, що так і не наважилась народити

Після 24 лютого Наталія вперше за багато років розповіла публіці, що в неї нове кохання. Разом з обранцем вона активно гастролювала та волонтерила. Але досі зірка не показала коханого публіці. За її словами, він старший за неї, багато років прожив за кордоном, і знайомий з виконавицею також давно.

Подейкують, що Наталія Могилевська не так давно засвітилася разом зі своєю дочкою. Але за офіційною версією, артистка все ще продовжує бути бездітною. У свіжому інтерв’ю Дмитро Гордон запитав у зірки, як вона почувається з приводу того, що досі не наважилася на бажане материнство.

Могилевська чесно зізналася, що таки переймається, але одразу ж пояснила чому сталося саме так.

“Чесно, я не наважилася, бо у мене не було чоловіка. Спочатку я думала тільки про кар’єру, а далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо не змінюсь, не стану гарною дружиною, яка не зациклена на роботі, то до мене не прийде нормальний чоловік. Я думала, що півроку попрацюю, а потім вийду заміж і будуть діти… І 10 років я була самотньою”

Півроку тому Наталія Могилевська заявила, що багато працювала над собою, щоб стати коханою жінкою достойного чоловіка, і тепер може перейти до питання поповнення в сім’ї. Мовляв, їй доведеться навчитися бути хорошою матір’ю.