“Вагітна” Могилевська приховує округлий живіт та просить пораду: шукає новий образ, який все закриватиме

Українська артистка Наталія Могилевська обожнює носити речі вільного крою, і попросила поради у шанувальників, які мали допомогти їй обрати новий сценічний образ.

Наталія Могилевська багато років стикалася з підозрами про її нібито вагітність. Співачка не приховує, вона не проти народити, готова до материнства, має прекрасного люблячого чоловіка, утім, на появу первістка ще не чекає.

За період плідної творчої діяльності знаменитість набралася чималого життєвого досвіду, яким із задоволенням поділилася б зі своїм майбутнім малюком. Для такого омріяного щастя героїня нашого матеріалу зізнається, що заплатила чималу ціну.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

В один момент Могилевська зрозуміла, що завзятість в кар’єрі була, спершу, для когось, а вже потім для себе. Після пропрацювання всіх психологічних моментів, вона відчула прагнення перепроситися у всіх тих, кого могла образити.

Цікаво, але сценічні образи Наталі, у вигляді довгих суконь вільного крою, породжували чутки в Мережі, що виконавиця може приховувати округлий живіт. Однак артистка має свій професійний стиль, і це аж ніяк не пов’язано з таємницею вагітності.

До слова, нещодавно співачка Наталія Могилевська попросила пораду у фоловерів соціальної мережі Instagram. Знаменитість приміряла на себе два костюми та поцікавилася, який, на думку користувачів, їй пасує більше. На першому відео артистка похизувалася довгою зеленою сукнею з квітковим принтом, зеленим шарфом та коричневим довгим пальтом. На другому – чорна довга сукня теж з квітковим принтом, з тим самим шарфом та пальто.

Могилевська просить пораду: шукає новий образ, який все закриватиме

З результатів голосування підписників, стало зрозуміло, що Наталії порадили обрати перший образ. Зірка розуміє всю важливість власного унікального стилю на сцені, а тому з відповідальністю підходить до свого зовнішнього вигляду.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.