|
28.12.2023 15:57

Поки Узелков готується до весілля: екс-дружина боксера Марина Боржемська обирає вечірню сукню з бльостками

Незабаром буде сім років, як розпалася одна з найкрасивіших і найспортивніших пар в Україні – фітнес-тренер та експерт з правильного харчування Марина Боржемська після 15 років шлюбу офіційно розлучилася з відомим боксером В’ячеславом Узелковим. За цей час подружжя вже встигло дати не одне інтерв’ю, де розповіли про те, що відбувалося в сім’ї, а так само як складається їхнє життя зараз.

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Так, нещодавно стало відомо, що В’ячеслав Узелков збирається знову одружитися. Це вже буде третій шлюб спортсмена, якщо вважати його участь у програмі “Весілля наосліп”, де чоловік під пильним наглядом мільйонів телеглядачів намагався побудувати нову родину з фітнес-блогеркою. Проте не склалося.

В’ячеслав Узелков повідомив, що вдруге одружується

А поки Узелков готується до весілля, його колишня красуня-дружина, яка за ці роки неймовірно погарнішала, вибирає з салону вечірню сукню для новорічної фотосесії разом зі своїми дітьми 14-річним сином Робертом та 10-річною дочкою Олівією.

У коментарі під публікацією у “сториз” Марина попросила своїх шанувальників допомогти визначиться із вбранням. Мабуть, так і не визначившись із сукнями, Марина Боржемська вирішила взяти всі три.

Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська обирає вечірню сукню

Так, сьогодні ексдружина Узелкова показала перші кадри зі святкової фотосесії. У кожній фітнес-тренер у тих самих вечірніх сукнях – сріблястому, що переливається, і двох чорних з пікантними розрізами в зоні декольте і стегнах. Зазначимо, що Боржемська виглядала на знімках дуже ефектно!