|
29.12.2023 10:07

“Я хочу відчути щастя материнства”: колишня дружина Остапчука Горняк відповіла, чи хотіла би мати дітей

Автор: Юлія Ящук

Спілкуючись відверто з фоловерами в соціальній мережі Instagram, Христина Горняк присвятила деяким темам цілі дописи. Зокрема, блогерка не оминула питання, чи не жалкує вона про шлюб з Володимиром та чи відмотала б час назад, аби знала, чим все закінчиться. Також не залишила без уваги найчастіші запитання в її повідомленнях про народження дітей.

Христина Горняк відповіла, чи хотіла би мати дітей

За словами Христини, всьому свій час, і значить у Всесвіту на це свої плани. Блогерка хоче відчути смак материнства та впевнена у тому, що зможе це пройти у майбутньому. Переконана, від висловлювань, що у свої 37 років вона не народила, нічого не зміниться.

“Я хочу відчути щастя материнства, і впевнена, я це відчую, дасть Бог, але я сильна і нормально сприймаю думку оточуючих”, – висловилася Горняк.

Додала, для неї варіанти бути поки без дітей та народити спадкоємця для себе, живучи без чоловіка і родини повноцінно, теж норма. Втім, якщо для когось цей фактор є неприйнятним, то вважає також це нормальним явищем, оскільки всі ми різні.

Нагадуємо, блогерка Христина Горняк розвіяла чутки, що увела шоумена Володимира Остапчука з родини, коли той ще був у шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко. Вона чесно відповіла, що обрала вільного чоловіка, а його дітки від цього союзу їй не заважали. Закликала не вірити пліткам та підсумувала, що не жалкує про свої кроки в минулому, а ті, за які себе винила, після роботи з психологом пробачила і переглянула ситуацію інакше.