|
30.12.2023 13:47

“Це велике випробовування”: 36-річний Тарас Тополя відверто розповів про розлуку з дружиною та дітьми

Родина лідера гурту “Антитіла” Тараса Тополі вимушено поїхала з України після початку повномасштабного вторгнення. Олена, відома під псевдонімом Alyosha, разом з дітьми майже півтора року жила у США.

Фронтмен зізнався, що сильно переживав через розлуку з близькими. Проте, краще знати, що твої близькі у безпеці, ніж перейматися про їх життя під обстрілами. Про свої почуття він розповів у інтерв’ю РБК-Україна.

Тарас Тополя розповів про розлуку з коханою дружиною

Alyosha, коментуючи своє життя в Америці, не раз говорила про те, що тяжко переживає життя вдалі від дому. Тарас, своєю чергою старався підтримати дружину. Він підбадьорював її та запевняв, що вимушені мири тимчасові. Так і сталося, цієї осени Олена з дітьми повернулися в Україну. Подружжя спільно прийняло рішення про повернення, хоча, за словами виконавця, жінка збиралася додому на пів року раніше.

“Я намагався підтримувати, так, як я міг. Я намагався підтримувати її і коли ми були на фронті, і коли вийшли з нього”, – розповідає Тарас.

Тарас Тополя розповів про розлуку з коханою дружиною

Він зазначає, що проблем з фінансами у родини не було, адже Олені та дітям допомагали батьки співака. Але психологічно, жінці було важко справлятися з трьома дітьми самостійно. Проте, вона впоралася.

Декілька разів Тарас прилітав до Олени. Але це були короткотермінові візити. Тому, насолодитися спілкуванням з коханою та дітьми йому не вдавалося.

Тарас Тополя розповів про розлуку з коханою дружиною

Чоловік зізнається, що йому гріх жалітися, його життя триває, а родина повернулася додому. Тому, він намагається віддавати всі сили у роботу, щоб розповідати світові нашу історію, підтримувати армію та популяризувати Україну у світі.