Вже зовсім дорослі та неабиякі красені: 59-річний Олег Скрипка показав рідкісні фото зі своїми синами

Український музикант Олег Скрипка не часто радує шанувальників новими світлинами зі своєю родиною. Проте, цього разу зробив виключення та показав своїх дітей.

Відомий українській співак та лідер гурту “ВВ” Олег Скрипка у своєму Instagram опублікував фото своїх дорослих синів. Музикант не часто виставляє особисте життя на загальний огляд, Проте, цього разу до об’єктива відеокамери потрапили його дорослі сини.

Скрипка виклав фото 18-річного Романа та 16-річного Устима. Але зробив він це не просто так. Чоловік разом зі своїми нащадками прорекламував український бренд одягу для всієї родини. За словами зірки, родзинкою та приємною особливістю бренду є популяризація української авіації, тож вони наносять відповідну символіку на свої вироби.

Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів
Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів

Музикант виклав лише два фото, проте на них можна добре роздивитися його дорослих синів. На одному з фото Олег разом з Романом в однакових куртках. Парубок вже наздогнав зіркового батька за зростом. А ось темний колір волосся він успадкував від мами-акторки.

Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів
Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів

На другому фото, можна побачити й меншого Устима. 16-річний юнак позує біля свого старшого брата. Зараз зима, тож не дивно, що за плечима хлопців сніг рясно вкрив гілки ялинок. Можна побачити, що брати дуже схожі – обидва темноволосі у свою маму. А ось колір очей у хлопців різний. Роман успадкував світлі блакитні очі від тата, а Устим карі – від матері.

Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів
Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів

Нагадаємо, Олег Скрипка є багатодітним батьком. Його дружина акторка Наталія Сидь, з якою музикант у шлюбі вже 26 років, народила чоловікові чотирьох нащадків. Окрім дорослих синів, у зіркового батька підростають дві донечки – 13-річна Олеся та 11-річна Ульяна. Жінка відмовилася від своєї кар’єри та більшість свого часу приділяє дітям.

Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів
Співак Олег Скрипка показав своїх дорослих синів

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.