|
31.12.2023 16:55

Далеко не романтична вечеря: дружина Дмитра Гордона зізналась, як вони проводять час перед Новим роком

Дружина популярного інтерв’юєра Дмитра Гордона Олеся Бацман поділилася новою світлиною з чоловіком. Жінка довгий час не викладала нові фото, проте, перед новим роком вирішила порадувати шанувальників. Допис вона виклала у своєму Instagram.

Дружина Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком

На знімку пара у відомому київському театрі. Подружжя відвідало передноворічну виставу. Як написала жінка, вони насолоджувалися грою відомих українських артистів, а саме Богдана Бенюка, Анатолія Хостікоєва та Наталі Сумської. Всупереч всім життєвим негараздам Олеся та Дмитро продовжують сміятися й радять всім знайти хоч крапельку позитиву та посміхнутися. Подружжя вважають українців незламним народом та щиро вірять, що всі жахи, що спіткають нашу країну скоро закінчаться.

Дружина Дмитра Гордона показала, як проводить час з чоловіком

Допис отримав чимало схвальних відгуків та зворотних привітань. Підписники побажали парі щастя та перемоги усім українцям.

“Хоча б щось у вас приємне у стрічці. Будьмо!”, “Користуючись нагодою, висловлюю щиру повагу та співчуття Олесі та Дмитру! Ви молодці! Починаю свій день з вашого інформаційного бюро, а закінчую ними пізно ввечері. Слава Україні!”, “З Новим Роком! Надсилаю любов з Каліфорнії”, – написали підписники під постом.

Дружина Гордона показала спільне дозвілля з чоловіком

Нагадаємо, шлюб з Олесею Боцман, це третій шлюб відомого інтерв’юєра. Пліткували, що саме через Олесю, чоловік покинув другу дружину. Проте, Боцман спростувала ці чутки. Вона запевняє, що на момент початку їх відносин Гордон був вільним. Жінка народила Дмитрові трьох доньок – Санту, Алісу та Ліану. Наразі пара щасливі у шлюбі, більш того, чоловік не раз розповідав, що його дружина ідеальна, а в їх сім’ї панує злагода та мир.