Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.

Вчора, 30 грудня українському ведучому та шоумену Нікіті Добриніну виповнилося 36 років. Проте, святкувати великою компанією свій день народження він не став. Чоловік вирішив присвятити цей день синові та спільно провести з ним час. У своєму Instagram люблячий батько розмістив декілька світлин з сином.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження
Нікіта Добринін відсвяткував день народження

На фото маленький Лев грається з новою забавкою. Йому також дістався подаруночок до батькового свята. Малому придбали великий поїзд, з яким він залюбки грається. Можливо у майбутньому, власна Укрзалізниця зіркового синочка доповниться новими вагонами.

“Ідеальний день народження, коли ми так разом і подарунки для всіх”, – підписав світлину Нікіта.

Нікіта Добринін розповів, як планує відзначати Новий рік
Нікіта Добринін розповів, як планує відзначати Новий рік

Раніше, в інтерв’ю ММР чоловік розповів, що не планує відзначати свята грандіозно. За словами Нікіти, не це в нього нема ані бажання, ані можливості. Святкування Нового ріку він не планує та пускає вже на самоплив. Як буде, так і буде.

“Щодо Нового року, то думаю, що теж все буде спонтанно, адже нічого грандіозного не готую. Зараз немає настрою та можливостей для того, щоб святкувати. До того ж наступний день після Нового року – робочий”, – розповів шоумен.

Нікіта Добринін розповів, як планує відзначати Новий рік
Нікіта Добринін розповів, як планує відзначати Новий рік

Нагадаємо, Нікіта Добринін одружився з Дашею Квітковою після шоу “Холостяк”. Вони прожили у шлюбі 3 роки, проте, цього року розлучилися. Даша пояснює їх розрив там, що вони забагато часу проводили разом. Вони продовжують підтримувати теплі відносини та виховувати спільного сина Лева. Хоча, новоспеченим батькам не вдалося зберегти власні стосунки, вони стараються бути гарними батьками для своєї єдиної дитини.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.