|
02.01.2024 10:40

Ого! Олег Винник приховував роками правду про свого сина від відомої української співачки: що відомо

Фанати Олега Винника далеко не одразу здогадалися, що в нього є син. Однак минуле дало про себе знати. Вся справа в тому, що на початку нульових зірка дав ексклюзивне інтерв’ю в Німеччині, в якому розповів, що в нього є дружина та син. Так само в мережі можна було знайти трохи інформації про хлопчика Юліана Винника.

Але у кожному своєму інтерв’ю виконавець говорив про те, що він холостяк, а дружини та дитини в нього немає. Аж допоки це не стало занадто очевидно. Після 24 лютого Олег евакуювався за кордон, і так вийшло, що в цілому логічно, що його законна дружина рушила разом з ним і підтримувала його в усіх аспектах.

Олег Винник приховував роками правду про свого сина

Олег Винник приховував роками правду про свого сина

Важко було не здогадатися, що вокалістка поводиться таким чином не через свою відданість босу, а тому що їх поєднує дещо більше, ніж робота. Врешті-решт, Олег вийшов на зв’язок. У своєму великому інтерв’ю він розповів, що має дружину та дитину. І про них вже давно всі здогадалися. Зокрема зірка пригадав випадок в Домінікані, коли журналісти побачили його з сином та почали фотографувати.

За його словами, він дуже гнівався, але його спадкоємець лише посміявся і поставився до цієї ситуації з гумором. Юнак вже зовсім дорослий, отримує вищу освіту і вирішив не зв’язувати своє життя зі сценою. Він веде закритий образ життя і в цілому не бажає мати справу з публічністю чи пресою. Судячи з усього, він має німецький паспорт.

Олег Винник приховував роками правду про свого сина

В усьому, що стосується красуні Таюне Олег був набагато відкритішим. Зірка розповів, що його дружина — головна причина, через яку він наважився лікуватися. Вокалістка в усьому підтримує свого чоловіка і надихає його на рух вперед. Пара дійсно побралася багато років тому ще в Україні, до еміграції.

І хоча вона мріяла побудувати сольну музичну кар’єру, заради свого коханого покинула все та поїхала разом з ним.