|
04.01.2024 10:42

Дружина Віктора Павліка відповіла, як почувається чоловік та чи одужала вона: “Відчуття тривоги вже немає”

Автор: Юлія Ящук

Для блогерки Катерини Репяхової завершення 2023 року принесло справжнє випробування. Знаменитість поділилася світлиною, на якій чоловік Віктор Павлік лежав під крапельницею на ліжку. При цьому, що сталося зі співаком вона розповідати не стала, тому шанувальники тільки переймалися та будували теорії.

Дружина Віктора Павліка відповіла, як почувається чоловік та чи одужала вона

Далі бізнесвумен прикріпила заголовок від одного з українських ЗМІ, яке повідомило про госпіталізацію чоловіка. Катя поспішила заспокоїти прихильників та розповіла, що Віктор був і є вдома, підкресливши, що його нікуди не госпіталізували. Завдячує Богу, оскільки лікарі в коханого нічого серйозного не помітили. Виявилося, що в нього був гіпертонічний не ускладнений криз, потім тиск понизили й все покращилося.

Нещодавно підписники знову повернулися до теми її самопочуття та стану чоловіка Віктора Павліка. Один з фоловерів Instagram-блогу Катерини поцікавився у неї, як почувається коханий та як здоров’я у самої дівчини.

“Я повністю одужала, відчуття тривоги вже немає. Чоловік теж працює. В нього з 31 по 7 кожен день концерти. Наче все налагодилося”, – відповіла Репяхова.

Дружина Віктора Павліка відповіла, як почувається чоловік та чи одужала вона

Схоже, подружжю і справді негаразди минулися, тому, сподіваємося, що все повернулося на свої місця. Нагадуємо, Катерина Репяхова стала четвертою дружиною співака Віктора Павліка у 2020 році. Вже через рік блогерка ощасливила себе та чоловіка сином Михайлом. Не приховує, що дуже мріє про донечку. Бізнесвумен, на тлі новини про її погане самопочуття, вже підозрювали у другій вагітності, однак вона спростувала ці плітки.