|
04.01.2024 13:16

Переможець Холостячки Еллерт повідомив про своє горе із США: втратив близьку людину і навіть не попрощався

Знаменитий український гуморист Олександр Еллерт потрапив у ситуацію, яка лякає багатьох емігрантів: втратити близьку людину, поки ти знаходишся дуже далеко від свого дому і можливо навіть не зможеш організувати поїздку у найближчий час, щоб востаннє побачити її.

Олександр Еллерт розповів про смерть бабусі

Олександр Еллерт розповів про смерть бабусі

Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення, що його бабуся назавжди пішла з життя. Окрім того він розповів про те, скільки часу вона витратила на те чи інше у її житті.

Він підсумував, скільки було витрачено на сон, на роки з деменцією, на дитинство, тощо. Таким чином Олександр вирішив замотивувати своїх підписників на активне життя та цінування кожного моменту.

“Моя баба померла. 78 виходить. Фінальні роки 4 через деменції не пам’ятала. На сновидіння пішло 22 роки. Магію ранку не робила. І людина нібито починає пам’ятати з 4 років приблизно. А післявоєнний час там ще декілька років, вважаю, не хотілося пам’ятати. 46 років виходить. Отаке! Це я про цінність, якщо що”

Нагадуємо, що гуморист прийняв рішення про еміграцію восени 2022-го. Після 24 лютого він спочатку допоміг евакуюватися свої колишній дівчині Ксенії Мішиній та її сину Платону. Пара пробула декілька днів у Карпатах та отримала шанс на примирення. Втім, цього не відбулося. Олександр, який цілком серйозно збирався повернути екс-дівчину не зміг отримати бажане, після чого заявив, що їде в Сполучені Штати Америки. На той момент Ксенія з сином вже були в Європі.

Гуморист не повідомляв, чи збирається повертатися. Здебільшого дане повідомлення було сприйнято як новина про робочу поїздку, і лише через декілька тижнів стало зрозуміло, що сценарист поїхав в одну сторону.

Зараз Олександр багато виступає в Сполучених Штатах Америки, гастролює та бере участь у концертах з іншими стендаперами. На критику своєї поведінки він здебільшого не реагує, хоча здається і так, що доводиться звертатися до своєї публіки.