|
05.01.2024 10:06

“Після другого ми почали зустрічатися”: дружина Остапчука відкрила подробиці їхніх стосунків – все швидко

Автор: Юлія Ящук

До особистого життя Володимира Остапчука в публіки завжди була якась особлива увага. Примітивно, але після першого скандального розлучення з Оленою Войченко, другий шлюб шоумена з Христиною Горняк не приніс йому омріяного щастя. У 2022 році пара розлучилася і не пояснила шанувальникам, яка цьому причина.

Натомість згодом стало відомо, що ведучий закрутив роман, з молодшою за нього дівчиною на 16 років, і прихильники припускають, що їхні стосунки почалися, коли офіційно знаменитість не розірвав шлюб з другою дружиною. 23-річна журналістка Катя Полтавська стверджує, що до знайомства з Володимиром не знала про його особисте життя, тому це її ніяк не лякало. А далі він їй сам про все розповів зі своїх вуст.

Дружина Остапчука відкрила подробиці їхніх стосунків

Спілкуючись з підписниками свого фотоблогу, Катерина Полтавська розсекретила, коли почала зустрічатися з шоуменом Остапчуком. Так, один з фоловерів дівчини поцікавився, як для неї виглядає ідеальне побачення на перших трьох зустрічах. Журналістка зізналася, що ніколи не була на трьох побаченнях з однією людиною, а з Володимиром після другого почала зустрічатися.

“А в мене ніколи не було трьох побачень з однією людиною. До Вови я ходила на побачення завжди по одному разу (тільки двічі пішла на друге). А з Вовою після другого ми почали зустрічатися”, – зізналася Полтавська.

Крім того, додала, вона не примхлива, і не вважає, що прихильність дівчини можна завоювати за допомогою оригінальних побачень.

“Не знаю, я не примхлива. На перших зустрічах може бути просто ресторан. Не вважаю, що прихильність можна заслужити оригінальністю побачень. Симпатія або є, або немає”, – підсумувала журналістка.

Дружина Остапчука відкрила подробиці їхніх стосунків

Нагадуємо, нещодавно Катя Полтавська відповіла, чи не боїться, що коханий може її покинути, так само як і своїх колишніх. За словами дружини Остапчука, вона не тримається за чоловіка ніби це її останній шанс. Запевнила, якщо буде щось не влаштовувати, то зможе піти сама.