|
08.01.2024 08:14

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою: “грішив” під час кризи у стосунках з дружиною

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна давно заміжня. Її чоловік Тимур Хромаєв має власний бізнес, але після початку повномасштабної війни взяв до рук зброю та відправився захищати Батьківщину. У шлюбі пара вже понад 20 років, проте не все в їх особистому житті було гладко та безхмарно.

Маша Єфросиніна розповіла про особисті стосунки з чоловіком

Під час одного з випусків шоу “Дорослі дівчата“, що Маша веде зі своєю подругою знаменитою співачкою Олею Поляковою, жінка зізналася, був час, коли вона залізла у телефон чоловіка. Більш того, Єфросиніна знайшла “цікаве” повідомлення в смартфоні коханого.

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою

Тоді подружжя переживали кризу у стосунках та вирішили пожити окремо. Але, це не завадило Маші порушити особисті кордони обранця та понишпорити у його особистих справах. Й, як виявилося не дарма. В телефон коханого жінка побачила багато запитів на переписки від різних жінок.

“І ось вона йому там пише: “Я так би хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, хоча б якесь побачення”. А він їй відповідає смайликом. А я думаю, ось нафіга взагалі відповів”, – розповіла Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою

Проте, зараз телеведуча рішуче стверджує, що половинці потрібно довіряти. Адже це дуже важливо у здорових стосунках. А постійне підглядання у телефон обранця, лише свідчить про власну невпевненість. Пара разом подолала кризу й вони змогли налагодити свої відносини.

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою

Але доля підкинула нове випробування. Через війну подружжя вимушено розлучене. Маша дуже хвилюється за життя чоловіка та часто нервує, не знаючи де він та що з ним. Тож, у ті щасливі дні, що він проводить вдома, жінка старається насолодитися його компанією.