|
10.01.2024 10:42

“Такий солодкий хлопчик”: Христина Горняк заговорила про материнство і планує сина не від Остапчука

Автор: Юлія Ящук

Після розлучення з ведучим Остапчуком Горняк стала медійною особистістю зі своєю аудиторією. Вона часто спілкується з підписниками свого фотоблогу, і нерідко більшість питань стосуються саме її розлучення. Крім того, їй вже прилітали докори з приводу того, що в 37 років вона не має сім’ї та досі не народила.

Нотаріус висловлювалася, що не переймається стосовного того, що поки не відчула на собі переваги материнства. Для неї є прийнятним, якщо дівчина в 37 років поки без дітей або захоче народити для себе, не маючи повноцінної родини та чоловіка.

Христина Горняк заговорила про материнство

Втім, колишня дружина Остапчука не приховує, що вона хоче відчути щастя материнства й дуже сподівається на те, що колись це станеться. Переконана, на все свій час, і у Всесвіту свої плани.

До слова, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Христина Горняк оприлюднила кадри сина своєї подруги. Блогерка власною любов’ю до дітей натякнула, що готова до материнства.

“Такий солодкий хлопчик в моєї подруги, просто неможливо!!!! Дітки – то любовна любов”, – висловилася Горняк.

Христина Горняк заговорила про материнство

Нагадаємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Відомо, що шоумен перебуває у стосунках з 23-річною Катериною Полтавською. Подейкують, що парочка вже живе у шлюбі, однак ще не наважилася офіційно підтвердити цю інформацію. Сама ж Христина вірить, що незабаром зможе зустріти своє щастя, вийти заміж вдруге та народити первістка.