|
10.01.2024 15:06

Огнєвіч розповіла про конфуз, який з нею стався на відпочинку в Таїланді: “Соромно від своєї неуважності”

Автор: Юлія Ящук

Розповісти про неприємність артистка вирішила в соціальній мережі Instagram. Зізналася, що вона не планувала ділитися з цією історією, однак потім своїм прикладом вирішила показати, як робити не варто.

Злата Огнєвіч

Спочатку знаменитість розповіла, що нарешті мала змогу наплаватися в прозорій воді, адже, на жаль, місце, де вона живе – Као Лак не може таким похизуватися. Вода біля берега коричневого кольору, оскільки є постійні хвилі й вода з піском.

Крім того, там плаває багато медуз, і є таблички на пляжі, аби відпочивальники були обережними. Це єдиний мінус з усього відпочинку, а взагалі вона завдячує друзям за можливість перебувати в Таїланді.

Огнєвіч розповіла про конфуз, який з нею стався на відпочинку в Таїланді

Вже в наступній розповіді виконавиця поділилася повчальною історією. Виявилося, що через свою неуважність співачка вирушила не на ту локацію. Вона так зраділа подорожі, що коли побачила Панга, одразу ввела цей запит в пошуковику, який видав результат – Ко Панган. Щаслива Огнєвіч думала, що летить на обраний острів і вибір було зроблено. Втім, Ко Панган і Панга – це зовсім різні локації.

Огнєвіч розповіла про конфуз, який з нею стався на відпочинку в Таїланді

Виконавиця розповіла свою історію, щоб шанувальники були уважнішими, не повторюючи її помилок. Проте, попри цей конфуз, вона дуже задоволена своїм відпочинком.

Нагадуємо, нещодавно Злата Огнєвіч відповіла підписникам, які пишуть гнівні коментарі з приводу того, що вона поїхала відпочивати в розпал війни. Зірка висловилася, мовляв, знає, що таке війна та тривоги. Тому, переживши всі негаразди, має право відпочити від усього, що відбувається в Україні.