“Впала на вулиці”: Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею трапився – і пластика не допомогла втриматися

Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилася з шанувальниками неприємною ситуацією. Знаменитість впала на вулиці й після цього розповіла про свій стан та як це сталося.

Останнім часом артистку Злату Огнєвіч обговорюють як медійну особистість, котра піддалася ряду змін. Так, нова пісня “Віддаю”, кліп на яку шанувальники побачили вже 17 листопада, стала для зірки відвертим зізнанням та проявом почуттів. Виконавиця натякнула, що закохалася, а тому з її особистими змінами відбулися зміни й у творчості.

У відеороботі на новий трек знаменитість показала всю свою жіночність, вишуканість, пластичність в професійних танцювальних рухах. Утім, досі загадка, хто ж є винуватцем таких колосальних змін в поведінці співачки.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею трапився

Нещодавно Злата Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею стався. Артистка розповіла, що впала на вулиці через несприятливі погодні умови. Чесно зізналася, що не любить зиму, тож навіть катання на лижах, стильний зимовий одяг не допомогли зірці полюбити холод. Додала, що буде рахувати секунди до того моменту, коли прийде тепло.

“Впала на вулиці через ожеледицю і сильний вітер. Робила все, щоб полюбити зиму, як мені радили: правильно тепло вдягатись, кататись на лижах, актівіті в горах (так, це дуже круто, але максимум один тиждень зимових розваг)”, – розповіла співачка.

Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею трапився

Кожна пора має якісь свої особливості, однак варто вміти віднайти їх для себе та насолоджуватися кожною миттю життя.

Нагадуємо, що співачку Злату Огнєвіч підозрювали в романі з українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. Проте ресторатор та артистка близькі друзі, які тісно спілкуються одне з одним понад два роки.

Кулінар не приховує, що йому симпатизує виконавиця, але про романтичні взаємини й мова ніколи не заходила. Щобільше, варто взяти до уваги, що Клопотенко є прихильником полігамних відносин, а ось Огнєвіч хоче мати серйозні стосунки.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.