|
18.01.2024 16:03

Дружина Решетніка розповіла про неприємність: діти засмучені, батьки стурбовані – “Зі мною таке вперше”

Автор: Юлія Ящук

У 2010 році сформувався один з найміцніших союзів в українському шоу-бізнесі. На перший погляд, здається, що подружжя не має суттєвих проблем та живе в повному щасті, розумінні та підтримці. В житті, на жаль, не все ідеально, тому пара зізнається, що інколи стикається з непорозумінням та сварками.

Крім того, Григорій розповідав, що вони зопалу можуть сказати одне одному щось на емоціях, однак потім опановують себе, розмовляють та домовляються. Телеведучий зізнавався, що ніколи не думав про розлучення з дружиною, хоча не виключає того, що вона сама може цього захотіти.

Дружина Решетніка розповіла про неприємність

Нещодавно блогерка Христина Решетнік розповіла про неприємну ситуацію. Того дня вони всією сім’єю збиралися піти до театру, утім, виявилося, що вона переплутала дати, і їм необхідно було йти наступної середи. Кожен з родини скасував всі свої плани для спільного культурного дозвілля.

За словами Христини, з нею таке трапилося вперше. Сини засмутилися, тому треба було відразу шукати альтернативу.

“Виявилося, що я переплутала дати… театр наступної середи. Зі мною таке вперше… Діти засмучені, треба було швиденько шукати альтернативу”, – розповіла Христина.

Дружина Решетніка розповіла про неприємність
Дружина Решетніка розповіла про неприємність

Подружжя відразу знайшло вихід із ситуації, аби розважити дітей. Зіркове сімейство відправилося до піцерії, оскільки сини піцу просто обожнюють. В результаті спадкоємці залишилися щасливими та задоволеними. Блогерка підсумувала, коли добре дітям, тоді добре і їй.

Дружина Решетніка розповіла про неприємність