“Приїхала до рідного села”: дружина Решетніка показала, де проводила кожне літо в дитинстві. Родичів чимало

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка, блогерка Христина Решетнік показала, де проводила кожне літо в дитинстві. На фото можна побачити й родичів знаменитості.

В часи повномасштабної війни в Україні, ми особливо розуміємо цінність, проведеного часу з близькими та рідними. У зв’язку з реаліями ніхто не знає, що буде завтра, а тому варто насолоджуватися кожними миттями життя та дарувати близьким людям теплоту й слова любові.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Дружина Решетніка показала, де проводила кожне літо в дитинстві

Блогерка Христина Решетнік, на особистій сторінці в Instagram, поділилася світлинами зі своїми рідними, а також в дописі розповіла про село Пшеничники, в якому все життя прожила її бабуся та дідусь, пропрацював тато, а вона проводила там кожне своє літо. Так, на фото можна було добре розгледіти багатьох родичів, з якими Христина та чоловік Григорій розділили той вечір.

“Вчора я приїхала до рідного села, де все життя прожила моя бабуся і дідусь, народився і працював мій тато, місце, де я проводила кожне літо в дитинстві. На фоні – рідний брат мого тата (стрийко і стрийна), мої двоюрідні сестри та їхні чоловіки, а також троюрідні сестрички моїх синочків”, – розповіла Христина.

Дружина Григорія Решетніка зазначила, що вони довго сиділи, згадували дитинство, обговорювали, що село спорожніло і молоді взагалі не залишилося та згадували те, що було і назавжди залишиться в їхній пам’яті. Додала, вони зійшлися на думці, що попри всі випробування, наших дітей чекає світле майбутнє в Україні.

Нагадуємо, Григорій Решетнік одружився з Христиною у 2010 році. Подружжя виховує трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра. Втім, пара не приховує, що дуже любить дітей, тому не проти стати батьками ще й донечки.

Григорій Решетнік з дружиною Христиною та синами

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.