|
19.01.2024 10:34

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк поскаржилася на погане самопочуття: коли на носі серйозна операція

Автор: Юлія Ящук

Христина Горняк в листопаді 2023 року відверто розповіла підписникам свого фотоблогу, що хоче зробити операцію з видалення хворої нирки. Також вона повідомила, що обрала дату. Її проведуть в Австрії. Втім, нотаріусиня сумнівалася, чи потрібна вона їй, оскільки це дуже серйозний крок.

Медики запевняють, що у випадку Христини, вона може жити абсолютно нормальним життям і без хірургічного втручання, однак знаменитість стурбована дещо іншим. Лікарі повідомили їй, є ризики, що хвора нирка стане завадою на шляху до майбутнього материнства. Зізналася, що прийняла рішення зважитися на операцію, адже в неї є на меті виносити та народити свою дитину.

Христина Горняк поскаржилася на погане самопочуття

Горняк підсумувала, що вона – здорова людина, яка живе повноцінним життям. Протипоказанням є заняття екстремальними видами спорту, проте Христина їх і не надто полюбляє.

До слова, нещодавно блогерка знову поскаржилася на своє погане самопочуття. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона розповіла про нестерпний головний біль. Три дні поспіль нотаріусиня намагалася покращити свій стан. Згодом знаменитість заспокоїла фоловерів, адже повідомила, що їй вже значно краще.

“Дякую аспірину, я ожила… бо це був просто якийсь треш… ще не зовсім все пройшло, але набагато краще…”, – розповіла Горняк.

Христина Горняк поскаржилася на погане самопочуття

Нагадуємо, Христина Горняк стала впізнаваною завдяки шлюбу з ведучим Володимиром Остапчуком. У 2022 році подружжя розлучилося, не повідомляючи, яка цьому причина. Нотаріусиня зізналася, вона не шкодує ні про що, готова вийти заміж вдруге та народити дитину.