|
20.01.2024 11:45

58-річний Валерій Меладзе повідомив про смерть близької людини та покинув все, щоб попрощатися з нею

Після 24 лютого для сімейства Меладзе багато чого змінилося. Його серце Костянтин спочатку забрав дружину та поїхав до Італії, а потім розлучився. Валерій тим часом потрапив у гучний скандал через те, що пошепки підтримав Україну. Пізніше йому довелося вибачатися та виправдовуватися за це.

Українці дуже по-різному поставилися до цієї ситуації.У Валерія на даний момент шестеро дітей, і троє з них проживають на території російської федерації. Альбіна Джанабаєва, судячи з усього, не збирається покидати Москви.

Валерій Меладзе повідомив про смерть близької людини

Валерій Меладзе повідомив про смерть близької людини

І хоча неодноразово росіяни намагалися бойкотувати Меладзе, а в них це нізащо б не вийшло, адже артист давно користується шаленою популярністю і його квитки розкуповують у будь-яких точках світу.

Наприклад, в лютому мали статися його концерти в Алмати. Та, на жаль, вони не відбудуться через сумну новину. Артист вийшов на зв’язок та оприлюднив в соціальній мережі Instagram звернення, в якому пояснив, що втратив близько людину, і тому вимушений перенести виступи. Хто саме помер достеменно невідомо, але днями раніше Альбіна Джанабаєва повідомляла про смерть знайомого музиканта-гітариста. У своєму зверненні Валерій також підкреслив, що померла дійсно близька та важлива для нього людина.

Нагадуємо, що останні декілька років Валерій Меладзе проживав суто у російській федерації. Його колишня дружина разом з дітьми увесь цей час залишалася в Києві. Сім’я досі не змогла примиритися між собою. Спадкоємця артиста не спілкуються з мачухою, але підтримують спілкування зі зведеними братами.

За словами Ірини Меладзе, вони з Альбіною ніколи не розмовляли та не спілкувалися. Не дивлячись на плітки в мережі про те, що з цим співачка — позашлюбний спадкоємець зірки, жінка не знала про ці чутки і не здогадувалася про зраду.