“ВІА Гра” забули про сказане і виступили перед росіянами: Костянтин Меладзе більше не підтримує Україну?

Відомий український музичний гурт "ВіаГра" заспівали на відкритті Кіпрського готелю перед російською публікою. Як відреагували фанати та продюсер Констянтин Меладзе читайте далі у випуску. 

Гурт “ВІА Гра” був створений ще у 2000 році. За 20 років існування майже кожна пісня збирала тисячі прослуховувань і прихильників. Незвичні тембри голосів вокалісток впізнавалися серед десятків інших виконавців. Сьогодні музичний колектив складається з трьох вокалісток: Ульяна Синецька, Ксенія Попова і Софія Тарасова.

“ВІА Гра” забули про сказане і виступили перед росіянами

Останню пісню слухачі чули практично рік тому і були зацікавлені, куди зник музичний гурт.
З початку війни серед трьох дівчат Тільки Софія Попова і Ксенія Синецька у своїх інстаграм опублікували чорний фон з хештегом “ні війні”.

Ульяна Синецька ж ніяких коментарів з даного приводу не дала.
Ксенія навіть запостила історію в інстаграм зі збором коштів на “Байрактари”.

“ВІА Гра” забули про сказане і виступили перед росіянами

Але розчаровані прихильники вважають лицемірством засуджувати війну з росією лише на сторінках інстаграму, а в реальному житті давати концерт для російської публіки.

“ВІА Гра” забули про сказане і виступили перед росіянами

Незрозуміло тільки як генеральний продюсер гурту Костянтин Меладзе схвалив проведення концерту. Сам Костянтин з початку війни залишався в Україні, але зараз медійний простір займають чутки, що відомий продюсер перебрався до Італії. 24 лютого на своїй сторінці в інстаграм Костянтин Меладзе виставив лише чорний квадрат і пропав з медійного простору. Саме як і його підопічні з “ВІА Гри”.

Проте зазначимо, що брат Костянтина Валерій Меладзе відмовився виступати перед російською публікою у Туреччині. Дівчата з “ВІА Гри” не пішли за прикладом Валерія, бо як кажуть “гроші не пахнуть”.

Нагадаємо, що за всю історію існування гурт “ВІА Гра” мав 20 солісток, випустив 5 студійних альбомів, а безперечний хіт “Спроба №5” програвся в ефірі радіостанцій 219 387 разів.

Схожі статті