|
21.01.2024 12:46

Дружина Решетніка розповіла, як коханий впорався з трьома синами за час її відсутності: “Мало не зʼїли”

Автор: Юлія Ящук

Кожній жінці важливо знаходити час для себе, аби навести красу, побути наодинці із собою та власними думками й просто відпочити. Так, блогерка Христина Решетнік поділилася з підписниками свого Instagram-блогу, що вирішила відключитися від всього світу та піти на доглядові процедури.

Дружина Решетніка розповіла, як коханий впорався з трьома синами за час її відсутності

Дружина телеведучого Решетніка зазначила, що їй вдалося зробити необхідні процедури й отримати задоволення. Вже в наступних розповідях вона розсекретила, що залишила всі домашні справи на чоловіка. Крім того, він весь цей час сидів з їхніми трьома синами.

“Сьогодні хата на тата. Дякую коханому за допомогу. Каже, що за 4 години діти мало його не з’їли”, – розповіла Христина.

Дружина Решетніка розповіла, як коханий впорався з трьома синами за час її відсутності

До речі, пара не приховує свого бажання народити доньку. Подружжю хотілося б, аби дівчинка на світ з’явилася після перемоги та в мирний час. Втім, не виключає того, що вони можуть наважитися на четверту дитину раніше, мовляв, спочатку донька, а потім перемога.

Нагадуємо, Григорій та Христина одружилися у 2010 році. Через три роки у подружжя народився первісток Іван. У 2017 році пара стала батьками другого сина Дмитра, а у 2020 році вони ощасливили себе третім сином Олександром. Зазначимо, що хлопчики й самі не проти мати сестричку, оскільки відверто висловлювали це бажання батькам.

Христина Решетнік з чоловіком Григорієм та синами

Блогерка зізнавалася, що з чоловіком намагаються давати своїм дітям все тільки найкраще, відмовляючи в деяких бажаннях собі. Наприклад, Христина розповідала, що їй давно потрібно замінити авто, проте вона цього не робить.