|
24.01.2024 20:09

Зовсім інше обличчя: як Таюне змінила себе заради Олега Винника – у Мережі помітили одну важливу деталь

Багато років колишню бек-вокалістку Олега Винника Таїсію Сватко, яка виступала під ім’ям Таюне, називали його “таємною дружиною”. І хоча пара ніколи офіційно не визнавала це, багато шанувальників були впевнени, що пара давно живуть разом і виховують спільного сина Юліана.

Чутки розгорілися з новою силою, коли стало відомо, що після початку війни в Україні Олег та Тая виїхали за кордон та оселилися у Німеччині. У своєму останньому інтерв’ю Вікторії Курочці Винник навіть зізнався, що мешкає разом із жінкою, яку називає “дружиною”.

А поки шанувальники гадають хто ця незнайомка, Таїсія Сватко продовжує перебувати у Німеччині. А на початку січня 2024 року співачці виповнилося 50 років. Із цього приводу не було жодних повідомлень. Винник та його гадана дружина вже давно мовчать у соцмережах.

Натомість шанувальники зайшли на сторінку та помітили одну цікаву деталь. Якщо порівняти фотографії Таї різних років, починаючи з 2000 року, то на ретро-знімках можна побачити велику родимку на переніссі, яка потім кудись зникла. Мабуть, співачка видалила її хірургічним шляхом.

Таюне показала, як змінила себе заради Олега Винника

Загалом зовнішність артистки особливо не змінювалася. З роками Таїсія ставала лише молодшою і красивішою. Серед фанатів почали ходити чутки, що Таюне вдавалася до пластичної операції і, напевно, колола ін’єкції краси, проте прямих доказів цьому не було.

Таюне

 

А в 2023 році в Мережі несподівано випливло свіже фото коханої Винника. На знімку, який з’явився у мікроблозі засновника найбільшого фан-клубу Винника Вікторії Барон, Тая практично не впізнати. Вона помітно змарніла, погляд змінився. Дехто навіть припустив, що Таюне плакала. А ще на цьому фото чітко видно шрам на переніссі