“Мені вистачить тебе однієї”: Олег Винник і його таємна дружина Таюне схвилювали мережу стосунками

Олег Винник досі інтригує вовчиць таємним романом з Таюне.

Чутки про те, що Олег Винник і Таюне давно одружені блукають мережею не один рік. Журналістам вдалося дізнатися від знайомих пари про їхні стосунки, але співак та його бек-вокалістка все одно не коментують свої відносини.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Олег Винник і Таюне разом

Фанати Олега Винника, котрому вимагають присвоїти звання заслуженого артиста України, опублікували в Instagram зворушливе відео з його “таємною дружиною” Таюне. Підписники головного вовка країни хвилювалися, що на останніх фото поруч з Винником немає Таюне. До того ж на деяких концертах бек-вокалістка також була відсутня, хоча раніше вона не покидала його за жодних умов. Але, мабуть, у пари все добре.

І це випливає з відео, яке було опубліковано на фан-сторінці артиста. На ньому зображені зворушливі моменти взаємин Винника та Таюне. Ролик не дає засумніватися, що почуття між співаком і бек-вокалісткою дуже сильні.

Подібні публікації неймовірно радують фан-базу співака, яка так рідко може насолодитися подібними кадрами. Важко уявити, як аудиторія відреагує, якщо Олег таки дізнається щодо роману з Таюне.

Нагадуємо, що за версією односельчан Олега Винника, він одружився з Таїсією Сватко ще за студентських часів. Мовляв, відгуляв весілля на два села. Згодом артисти перебралися до Німеччини, де змогли встати на ноги. Зараз там проживає їхній спільний син Юліан Винник. В архівному інтерв’ю, яке співак давав німецьким журналістам, він зазначив, що має дружину та сина. Тож повірити у те, що між Винником та Таїсією нічого не було доволі важко.

Схожі статті