|
30.01.2024 10:59

Марина Боржемська відповіла, чи піде на друге весілля свого екс-чоловіка Узелкова: “Спочатку я хотіла”

Ні для кого не секрет, що Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков пережили дуже складне розставання. Розлучення було дуже неоднозначним, адже було наповнено скандалами, болем, непростим минулим, і при цьому щирими почуттями.

Так, боксер звинувачував свою колишню дружину у тому, що вона нібито погано впливає на його спілкування з дітьми. Мовляв, на говорює на батька і тому спадкоємці не хочуть з ним говорити. Марина, не бажаючи публічності, була вимушена поступитися своїм принципом та зв’язалася з пресою, давши офіційну відповідь. За її словами, діти самі не хотіли спілкуватися з татом, і їй доводилося робити усе, щоб налагодити їхній діалог. І тим не менш, в неї все одно це не вийшло. Марина стверджувала, що імовірно події тієї ночі, коли пара розійшлася, сильно вплинули і на малюків, в результаті чого вони змінили своє ставлення до батька.

Тим часом сам В’ячеслав Узелков неодноразово говорив про те, що досі кохає колишню дружину. Про це він заявляв в пресі, і про це відкрито говорив на телебаченні. Було важко пов’язати його бажання оскандалити колишню дружину, і так само її повернути.

Марина Боржемська відповіла, чи піде на друге весілля свого екс-чоловіка

Марина Боржемська відповіла, чи піде на друге весілля свого екс-чоловіка

Але Узелков все ж таки вдалося позбавитися від любовної хвороби, і 2022-го він повідомив про те, що збирається одружуватися. Нарешті спортсмен знайшов своє щастя.

Нещодавно його колишня дружина відповіла на питання, чи збирається вона прийти на його весілля. Як ніяк, в них спільні діти, велике минуле, але так само непрості взаємини, які ніби балансують над прірвою.

“У нашому союзі обидва не хочуть (спілкуватися Прим. Ред.). Спочатку я хотіла, але потім зважила, що мені це не потрібно. Якщо людина не тягнеться й не хоче нормальних стосунків, і я не буду на цьому наголошувати чи запрошувати товаришувати зі мною, із дітьми проводити час. Діти разом зі мною постійно. Ніхто не запрошує їх кудись сходити, провести з ними час, вони завжди готові. Раніше були, а зараз уже не хочуть цього”