|
01.02.2024 17:46

Знову посварилися: Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка на свою адресу

Конфлікт між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським триває вже не один рік. Колишні друзі посварилися дуже давно. І знайти якийсь компроміс їм так і не вдалося. Дружбу зруйнувало бажання співака розірвати контракт з продюсером та розпочати свою окрему сольну кар’єру. Ігор Кондратюк був проти, почалися суди, в результаті чого Козловський був позбавлений права на виконання пісень, які були придбані під час його співпраці з Ігорем.

При цьому виконавець неодноразово намагався їх все ж таки використати у своїй естрадній діяльності, але продюсер серйозно пильнував за виконанням судових постановленнь. Окрім того, Козловський мав виплатити шалену суму грошей за те, що раніше встановленого часу отримав волю. І до сьогодні він ці гроші не сплатив. Досі між ними відбуваються перепалки в соціальних мережах, за якими спостерігають абсолютно всі. І лише залишається здогадуватися, що артист та продюсер можуть сказати одне одному при особистій зустрічі.

Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка

Віталій Козловський нестандартно відповів на новий випад Кондратюка

І все ж таки, навіть дрібні сварки між ними не припиняються. Здавалося, тільки цей вогонь згас, як знову Кондратюк розкритикував свого колишнього підопічного за його поведінку. Віталій Козловський вирішив, що не буде стояти осторонь і одразу ж поділився реакцією, але на цей раз вона була дуже лаконічна і жорстка.

Кондратюк заявив, що більше не отримує виплат від Козловського та припустив, що він більше не служить. Саме у цей період Козловський повідомив, що його перевели в інші підрозділи. Куди саме він не уточнив. Після цього співак перестав активно з’являтися з мережі і ділитися новинами.

Також зірка опублікував скрін з одного із інформаційних ресурсів з новиною про нього і підписав фото нецензурною лексикою: “За*бав”.

Відомо, що востаннє колеги серйозно заступалися за Віталія Козловського в мережах, але навіть їм не вдалося переконати продюсера послабити хватку.