37-річний Віталій Козловський нарешті назвав причину своєї самотності: “Невдалий приклад стосунків”

Особисте життя Козловського завжди цікавило українців, а особливо жінок, бо він дійсно красень, та ще й успішний, але зі стосунками артисту чомусь не щастить.

Віталій зміг побудувати собі доволі успішну кар’єру та вважається одним із найпопулярніших українських виконавців. До того ж ще й у ролі телеведучого встиг себе спробувати, що додало йому більшої впізнаваності та допомогло розкритися. Але є в артиста й слабке місце – кохання, точніше його відсутність.

Віталій Козловський розповів, чому досі самотній
Віталій Козловський розповів, чому досі самотній

Єдиний роман Козловського, про який відомо багато – це стосунки з блогеркою та журналісткою Раміною Есхакзай. Але пара розійшлась вже доволі давно. Проте їх історія кохання, яка почалась під час зйомок кліпа Віталія та переросла майже у подружнє життя, не дає спокою й досі. Та обидва вже давно пережили своє розставання й живуть окремими життями. Натомість у колишньої співака на фронті кохання все доволі гарно склалося, але й вона досі незаміжня.

Можливо на самотність артиста впливає його шалений ритм життя, адже часто можна зустріти успішних, але самотніх жінок та чоловіків. Не всі можуть балансувати роботу й особисте життя. Деяких партнерів не влаштовують короткі зустрічі та не велика кількість спільного часу. Тому, спостерігається така тенденція самотності.

Козловський розповів, чому досі самотній
Козловський розповів, чому досі самотній

До того ж артист не бачить потреби говорити про своє особисте й одного разу досить неоднозначно відповів:

“Я не хочу говорити про це, тому й так доволі часто говорив та розповідав про свої особисті невдачі, зі стосунками завжди в мене було щось не так. Можливо прийде час і я все розповім, але не зараз”.

Проте Козловському не раз приписували романтичні стосунки з колегами по цеху, туди потрапила і Оля Цибульська, і Юлія Бакуменко, яка є концертним директором Віталія та всі дівчата, які знімалися у його кліпах. Але всі ці чутки артист спростував. А дійсною причиною його самотності є невдалий досвід стосунків. І це теж абсолютно нормально, тому що люди інколи не хочуть переживати біль і свідомо не йдуть на ризики.

Схожі статті