|
01.02.2024 17:57

Дзеркальна стіна та кругле ліжко: Маша Єфросиніна показала стильний інтер’єр своєї гламурної квартири

Про Машу Єфросиніну завжди говорили, що вона має бездоганний смак. Причому, це стосується не лише одягу та зовнішнього вигляду – зачіски, макіяжу тощо. До слова, кожну публічну появу знаменитості завжди докладно обговорювали. А напередодні зірка записала ролик, на якому докладно показала, як проходить звичайний будній день, де можна було докладно розглянути її стильну квариру.

Маша Єфросиніна показала інтер’єр своєї квартири

Підйом о 8 ранку, сніданок о 8:30. Об 11:00 Марія вже з’являється на фотографуванні, де спочатку роблять укладку і наносять грим. Через півтори години о 12:30 розпочинається зйомка, яка триває приблизно до 15:00. О 15:20 Єфросиніна їде машиною, не минаючи київських пробок. О 16:00 обідає у ресторані. О 17:30 теледіва приїжджає до лікарні на крапельниці, а о 20:00 вирушає на вечірній сеанс у кіно.

На перших кадрах Єфросиніна з’являється у гарній шовковій піжамі. На задньому плані можна побачити дзеркальну стіну її спальні та у відображенні кругле ліжко, застелене білою білизною. Також можна побачити інтер’єр гламурної кухні.

До речі, її Марія докладно показала напередодні. Тоді можна було побачити великий мармуровий стіл, панорамні вікна з римськими шторами, картини на стінах та стілець у тканинній оббивці “гусяча лапка”. Привернув увагу посуд, який, зважаючи на все, підбирався під інтер’єр. Все продумано до найдрібніших деталей.

Маша Єфросиніна показала інтер’єр своєї квартири

Нагадаємо, що раніше Маша Єфросиніна оприлюднила фотографію, на якій позувала разом зі своєю мамою, сидячи у великому кріслі бежевого кольору. Зважаючи на те, що мама була в елегантній сукні, а телезірка в домашньому одязі, можна припустити, що і цей знімок зроблено у квартирі Марії.

Маша Єфросиніна показала інтер’єр своєї квартири