“Правда розкрилася, тому йому з цим жити”: чому Маша Єфросиніна не хоче навіть згадувати про Юрія Горбунова

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна прокоментувала свої стосунки з Юрієм Горбуновим, а також розповіла, що сталося, коли вона написала гнівну публікацію про нього.

Коли навколо Юрія Горбунова розгорівся скандал, Маша Єфросиніна повела себе дуже неочікуваним чином. Аудиторія була готова до всього, але навіть не розглядала подібний варіант розвитку подій.

Так, декілька місяців тому телеведучого звинуватили у доволі неприємних речах. Фільм зірки оскандалив його настільки, що на акаунті майже кожної зірки було повно критики на його адресу.

Чому Маша Єфросиніна не хоче навіть згадувати про Юрія Горбунова

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Чому Маша Єфросиніна не хоче навіть згадувати про Юрія Горбунова

Але Маша Єфросиніна, з якою він дружив багато років ніяк не реагувала на те, що відбувалося. Її поведінка здалася логічною. Мовляв, давня подруга не хоче лізти у скандал і намагається всіляко уникнути участі у ньому.

Тож незабаром і на телеведучу чекав шквал хейту. Єфросиніну почали критикувати за те, що вона намагається захистити Горбунова таким чином. На що телеведуча відповіла дуже різко. Вона заявила, що Юрія для неї взагалі не існує.

Чому Маша Єфросиніна не хоче навіть згадувати про Юрія Горбунова

Пізніше вона пояснила, що декілька днів не виходила до цього на зв’язок, так як його просто не мала, а коли відкрила свій акаунт, то побачила, що відбувається справжнє божевілля.

На той момент з Юрієм Горбуновим вона дійсно вже не спілкувалася, але не збиралася виносити їхній конфлікт на публіку.

Мені дзвонить менеджер і каже, що у коментарях мене звинувачують у тому, що я вигороджую Юру у тому скандалі. І коли я начиталася тих 3 000 коментів того, що я мало не союзниця Юрія Миколайовича в цій схемі, я просто написала: “Та від**еся з ним”, – каже Єфросиніна.

При цьому зірка одразу ж підкреслила, що одразу б розповіла про суть їхнього з Юрієм конфлікту, якби хотіла це зробити.

“А так, як він сказав, що нехай Маша каже, це зазвичай говорять люди, які не хочуть, щоб правда розкрилася. Тому йому з цим жити, мені точно нецікаво це обговорювати”

Варто відмітити, що Горбунов дійсно відмовляється коментувати дану історію і не хочу розповідати, що сталося між ним та його давньою подругою.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.