|
02.02.2024 15:00

“Не поважає себе”: Даша Астаф’єва вперше зізналася про важкі стосунки з коханим – навіть красуням не щастить

Часто пересічні люди мають певні упередження на рахунок красивих людей. Головне з них — вродливим усе дається простіше, адже вони набагато вигідніше виглядають в очах соціуму, а тому легше отримують бажане. Втім, практика демонструє, що це зовсім не так.

Поруч з красивими жінками часто опиняються люди, які можуть їх серйозно розчарувати та витратити дорогоцінний час. Наприклад, нещодавно всесвітньовідома українська модель Даша Астаф’єва, яка вважається перлиною вітчизняного шоу-бізнесу, розповіла про те, який невдалий досвід стосунків був у неї.

Даша Астаф’єва вперше зізналася про важкі стосунки з коханим

Даша Астаф’єва вперше зізналася про важкі стосунки з коханим

За її словами, ніякі зусилля не могли виправити ситуацію, адже чим більше вона працювала над цими стосунками, тим більше партнер бачив, що вона може стати ресурсом для них обох, і тим більше ці стосунки псував.

“Я знаю, як це жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в олії чужої напруги. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-яка, має свої комплекси, тріщини та нерівності”. Все з минулим”, – справедливо думаєш ти, тому й сама притягнула свій багаж дивовижного досвіду в нові стосунки через які ти маєш продиратися щодня”

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Даша Астаф’єва розповіла своїм підписницям, що необхідно ретельно аналізувати, кого вони бачать перед собою, і якщо обранець не поважає себе, він ніколи не буде поважати людей навколо, і особливо своє оточення.

Мовляв, це ситуація, яку виправити неможливо зовні, і необхідна робота зсередини. Тобто за неї відповідальний тільки сам партнер, який має певні проблеми з самооцінкою.

Цілком імовірно, що Даша Астаф’єва мала на увазі свого колишнього нареченого, який 5 років продовжував знаходитися у цьому статусі, а після того, як налагодив свої проблеми із законом порвав стосунки з моделлю. Що саме стало причиною розриву досі невідомо.