“Переживали, що скажуть люди”: 38-річна Астаф’єва зізналася, чому рідні її бойфренда були проти їх стосунків

Українська модель та співачка Даша Астаф'єва впевнена, що знайшла своє кохання. Проте, родичі зі сторони її обранці не вдоволені вибором сина. Що стало причиною такого ставлення до зірки?

38-річна зірка української сцени та модель популярних глянців Даша Астаф’єва запевняє, під час війни знайшла своє справжнє кохання. Співачка зустріла людину, яка родить її щасливою. За словами зірки, її обранець просто врятував Дашу від затяжної депресії, а зараз надихає її на нові проєкти.

Астаф'єва розповіла про стосунки з родиною свого бойфренда
Астаф’єва розповіла про стосунки з родиною свого бойфренда

Більш того, чоловік допоміг їй створити “UnderBooks”, що озвучує книги українських авторів. Обранець зірки працює у сфері IT, тож залюбки написав для коханої додаток. Головна мета застосунку підтримати акторів та показати їм, що їх творчість цікава та потрібна. Про це модель розповіла у програмі ЖВЛ.

“Я кажу: “Це моя мрія – озвучити щось класне, потрібне”. Він працює в IT-сфері, він каже: “То давай створимо. Навіщо нам чекати?”, – розповіла Даша.

Астаф'єва розповіла про особисте життя
Астаф’єва розповіла про особисте життя

Також, жінка розповіла, чому не квапиться представляти обранця на широкий загал. Зірка, зважаючи на минулий досвід не готова до зайвої уваги. Вона впевнена, що це заважає побудувати міцні та довготривалі відносини. Тож тримає ім’я та обличчя чоловіка у таємниці.

Щоправда, рідні Дашиного бойфренда не зраділи майбутній невістці. Вони скептично поставилися до її персони через професію жінки. Родичі чоловіка не серйозно поставилися до стосунків пари й пророкували швидке розтавання. Проте, ці негаразди вдалося подолати. Тож тепер, сім’я загадкового чоловіка прийняла його вибір та не заважає парі будувати міцні стосунки.

“Рідні мого хлопця не сприймали мене, переживали, що про мене скажуть люди. Тому я зараз як ніколи налаштована на створення сім’ї”, – пояснила модель.

Астаф'єва поділилася особистим
Астаф’єва подідилася особистим

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.