|
03.02.2024 10:58

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала своє безпліддя: у 37 років досі не народила дитину

Автор: Юлія Ящук

Так, блогерці вже неодноразово прилітали негативні висловлювання підписників її фотоблогу стосовно того, що вона не має сім’ї та на свій вік не стала мамою. Христина відверто відповіла, що хоче відчути щастя материнства, і впевнена, що відчує. Каже, що сильна та нормально сприймає думку оточення, яке нав’язує свою позицію про дітей та родину.

Знаменитість висловлювала свою думку, що абсолютно спокійно ставиться, що у цьому віці можна бути без дітей. Також вважає нормою, коли жінки народжують для себе, бувши без чоловіка та повноцінної сім’ї.

Христина Горняк прокоментувала своє безпліддя

Нещодавно колишня дружина ведучого вперше прокоментувала чутки про своє безпліддя. В інтерв’ю YouTube-каналу OMG, Olena, жінка знову зазначила, що дуже хоче дітей. Додала, вона здорова, може народити, але поки просто з цим не склалося.

“Я хочу дітей. Я здорова, я можу, але поки не склалося”, – зазначила Христина.

До речі, нотаріус вже наголошувала на тому, що дуже любить дітей. Тож, у Христини є всі шанси в майбутньому стати хорошою мамою.

Нагадуємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Знаменитість відверто розповіла, що не жалкує ні про що. Ба більше, аби знала, чим все закінчиться, то нічого б не змінювала. Вона вдячна колишньому за багато речей, однак у нових стосунках повторювати помилок минулого не хоче.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Відомо, що Володимир Остапчук одружився втретє. Його новою обраницею стала Катерина Полтавська, яка на 16 молодша за чоловіка. Дівчина зізналася, що не слідкувала за особистим життям зірки, тому не знала за його скандальне розлучення з першою дружиною Оленою Войченко.