|
03.02.2024 16:06

Дружина Решетніка розповіла таке, про що вона і подумати не могла: після новин про розлучення та ревнощі

Автор: Юлія Ящук

Блогерка Христина Решетнік є достатньо відкритою зі своїми шанувальниками в мережі. Так, вона намагається відверто відповідати на питання особистого характеру, наприклад, про стосунки з чоловіком, дітей, батьків та інше.

Зокрема, нещодавно знаменитість відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення. Вона не приховує, що за 13 років подружнього життя з коханим зіштовхувалися навіть з кризами, однак і в планах не було розривати шлюб.

Дружина Решетніка розповіла таке, про що вона і подумати не могла

Також дружина телеведучого зізналася, що насправді не ревнує чоловіка, оскільки їй не дають приводів. Навіть, коли він був з учасницями романтичного проєкту “Холостяк”, вона знала, що коханий тільки її. До речі, пара виховує трьох синів і не приховує свого бажання народити доньку. Проте Григорій зазначив, хотілося б, аби це сталося після перемоги.

До слова, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram Христина Решетнік вирішила розділити своє здивування та радість з підписниками. Розповіла, що в п’ятницю її діти мали вихідний, тож матуся заходилася їх розважати.

Вона зі своїми хлопцями відправилася кататися на лижах, і яке ж здивування отримала, коли почула від 3-річного сина Сашка про прагнення бути як брати, тобто так само стати на лижі.

Дружина Решетніка розповіла таке, про що вона і подумати не могла

В дописі вона також поділилася кадрами, як вони провели той день. Бачимо, що щастя, радість та гордість переповнювали зіркову матусю.

“Сашуня уже теж на лижах. Мій хлопчик, якому тільки 3 роки, сміливо і без вагань, одягнув чоботи, взяв лижі й чудово катнув з високої гори в центрі Києва”, – розповіла Христина.

Нагадуємо, Христина та Григорій одружилися у 2010 році. В шлюбі вони виховують трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра. Зазначимо, що хлопчики не проти, аби батьки подарували їм маленьку сестричку.