|
05.02.2024 18:23

Слава Камінська натякнула, що не бачить Alyona Alyona і Jerry Heil переможцями: “Чи ви згодні?”

Як відомо, кожного року велика кількість артистів намагається потрапити на національний відбір Євробачення, звідки їм може відкритися дорога на конкурс європейського рівня. Часто це починаючі музиканти, які розглядають даний шанс, як трамплін для успішної кар’єри, в чому аніскільки не помиляються, так і досвідчені артисти, які звісно мають набагато більше переваг і частіше виграють.

Слава Камінська натякнула, що не згодна з результатами Нацвідбору Євробачення

Слава Камінська натякнула, що не згодна з результатами Нацвідбору Євробачення

Не так давно стало відомо, що переможцями вийшли Alyona Alyona & Jerry Heil. Букмекери ставили саме на цей дует. Так само у результатах здебільшого не сумнівалася і аудиторія. Дівчата неодноразово пробувалися потрапити на Євробачення, вже не вперше були на національному відборі. Втім, їхня перемога викликала масу дискусій у зв’язку з тим, що оголошення результатів було відкладено майже за добу. Звичайно, глядачі та деякі артисти запідозрили нечесний підхід організаторів до питання.

Знаменитості здебільшого відреагували у своїх мікроблогах. Наприклад, Слава Камінська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео свого фаворита, і ними виявилися не переможці.

Також Камінська запитала у своїх підписників, чи погоджуються вони з вибором глядачів та суддів. Таким чином вона натякнула, що сама насправді підтримувала іншого артиста, а тому має інший погляд.

Варто відмітити, що вибір учасників для Євробачення завжди супроводжується скандалами, дискусіями навіть сварками в мережі. Кожного року навколо цієї події дуже багато розмов і необережні висловлювання часом викликають справжні баталії у коментарях. Саме тому це можна також розглядати, як спробу підняти активність у своєму блозі, адже коментатори починають сваритися, а публікації потрапляють у рекомендації.