|
08.02.2024 18:58

Як виглядає маєток дочки Ольги Сумської, на який у сім’ї не вистачило коштів: розкішно та пишно, але в борг

Як відомо, 8 років тому старша дочка Ольга В’ячеславівна Сумської Тоня переїхала до Москви. Там вона мріяла будувати свою кар’єру, і саме там вона вийшла заміж та народила дітей. Після 24 лютого дівчина потрапила у гучний скандал через своє не бажання говорити про свою позицію відкрито, а також рішення залишитися в російській федерації попри події.

Спочатку матір намагалася її захистити, але пізніше заявила, що не буде випробовувати дочку, зважаючи на героїзм українців та жертви, на які вони кожного дня йдуть.

Дочка Ольги Сумської показала, як виглядає її новий будинок

Дочка Ольги Сумської показала, як виглядає її новий будинок

Але ще задовго до 24 лютого Тоня була дійсно щасливою, адже здійснилася її мрія. Разом з сім’єю жінка переїхала до заміського маєтку, і до того ж непростого.

Після виписки з пологового пере переїхала у селище Трувіль у Підмосков’ї. Нерухомість зірок знаходиться в мальовничому місці на березі озера серед буйної зелені.

Дочка Ольги Сумської показала, як виглядає її новий будинок

Селище закрите від сторонніх, є контрольно-пропускні пункти, охорона, є відеоспостереження, ведеться цілодобове патрулювання, а також працює потрібна інфраструктура – ​​фітнес-центр, магазини, ресторан, кафе. Маєток виконаний у французькому стилі ХІХ століття. Фасади будинків декоровані за автентичними ескізами французьких архітекторів. Ціни на нерухомість починаються від 50 мільйонів. Але російська просто повідомляла про те, що цієї суми у пари насправді не було на руках. Саме тому молоді люди були вимушені звернутися до кредитних коштів, і нібито оформили придбання, як іпотеку.

Нагадуємо, що зараз Антоніна не тільки мовчить, але і ще й активно знімається в російському кіно, яке в українському шоу-бізнесі активно закликають ігнорувати, щоб не до’єднуватися до фінансування. При цьому її особиста сторінка в соціальній мережі Instagram зараз недоступна для перегляду в Україні, так як акторка заблокувала доступ своїм співвітчизникам.