“Дочку так підставили”: у мережі розкритикували Ольгу Сумську за ставлення до молодшої доньки Анни

Ольга Сумська часто з'являється на публіці у компанії своєї молодшої доньки Анни. Проте, прихильники їх останній вихід у світ не оцінили.

Ольга Сумська. Ця акторка – бажана гостя на багатьох світських заходах. Вона завжди стильна і елегантна. Супроводжує зазвичай артистку її чоловік Віталій Борисюк, втім на червоній доріжці Одеського кінофестивалю зірка з’явилася без нього. Компанію на цей раз склала донька Анна.

Ольга Сумська з доньками
Ольга Сумська з доньками

Анна – наймолодша у родині. Їй всього 19 років і дівчина вирішила піти стопами батьків: навчається вона на акторку. Ролей великих не пропонують, але це не заважає ходити на світські заходи на рівні з іменитими знаменитостями.

На честь свого виходу, мама і донька вирішили одягнутися в одному стилі: обрали для заходу довгі сукні легкого крою. Анна доповнила образ брендовою сумочкою та ниткою з перлинами.

Втім, у мережі образ юної дівчини не оцінили. Її не по-дитячому розкритикували, а маму запідозрили у тому, що навмисно намагається виглядати краще на фоні доньки. У коментарях розрослися цілі хвилі критики:

  • Таке враження, що мама намагається на тлі дочки виглядати молодше
  • Дивний вибір наряду для дівчинки
  • Мати красуня, а дочка як жах .. Виглядає старша за маму
  • Дочку так підставили з нарядом

Втім, фанати справедливо підмітили, що не потрібно критикувати вибір наряду Анною. Вона, на думку прихильників мами, росте скромним підлітком і не прикрашає себе “качиними” надутими губами та не трансформує свою зовнішність.

Цікаво, що Ольга, що Анна лишили злісних критиків без своєї уваги і не відповідали на коментарі.

Схожі статті