|
08.02.2024 20:09

Прибрала фірмові кучері: 55-річна Надія Матвєєва кардинально змінила зачіску – новий стиль їй дуже пасує

Коли в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику улюблениця українських телеглядачів, зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва зізналася, що почала зустрічатися з чоловіком набагато молодшою за себе, багато шанувальників зірки сприйняли цю новину скептично. Але минуло понад два роки, Надія та її молодий бойфренд, як і раніше, разом і продовжують будувати спільне майбутнє. Користувачі Мережі з великою цікавістю спостерігають за розвитком подій. Багато хто вже помітив деякі зміни.

Надія Матвєєва з коханим

Так, у мікроблозі телезірки часто з’являються коментарі, де люди пишуть, що за цей час Надя дуже змінилася зовні. Вона ніби розцвіла, стала жіночнішою і м’якшою, а також помітно помолодшала.

55-річна Надія Матвєєва похвалилася новою модною зачіскою

До речі, Матвєєва ніколи не приховувала, що приділяє своїй зовнішності багато уваги – вона регулярно відвідує косметологів і проводить процедури, що омолоджують, експериментує з зачісками і стилем.

Так, напередодні у своєму Instagram 55-річна ведуча оприлюднила новий пост. На фото Надя позувала у класичних чорних штанах, білому топі та елегантному двобортному жакеті бежевого кольору, який ідеально відтіняв красивий колір шкіри. Особливу увагу привертала нова зачіска. Свої фірмові кучері Надія зібрала ззаду, випустивши з обох боків дві густі пасма. Завершили образ кілька стильних мініатюрних прикрас та трохи помітний макіяж.

Надія стояла і дивилася на камеру милою посмішкою. У коментарях зірка поділилася своїми міркуваннями щодо значення емоційного стану для людини. У приклад вона наводить себе та свої власні спостереження.

Шанувальники не залишилися осторонь і теж вирішили висловитись. Не обійшлося без компліментів:

“Ви тут дуже гарна, сяєте!”, “Вам личити зачіска з підібраним волоссям”, “Надія, Ви дуже гарна та позитивна жінка”.