55-річна Надія Матвєєва показала свої “безтурботні танці”: знімали тишком-нишком, коли була на курорті

Ведуча програми «Неймовірна правда про зірок» Надія Матвєєва, яка більше півтора року зустрічається з чоловіком молодше на 20 років, поринула у приємні спогади.

Влітку 2022 року одна з найпопулярніших ведучих на СТБ Надія Матвєєва, якій на той момент було 53 роки, несподівано розповіла в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику, що перебуває у романтичних стосунках із молодшим на 20 років чоловіком. І хоча мама та дорослий син сприйняли новину негативно, багатотисячна аудиторія шанувальників у Instagram її підтримала. Тоді всі відзначили, що нові стосунки пішли Надії на користь – вона помітно змінилася, погарнішала і навіть помолодшала.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

 

 

Зазначимо, що Матвєєва завжди була у добрій формі. Так, напередодні зірка програми “Неймовірна правда про зірок” поділилася відео, записаним під час її відпочинку в 2021 році. У кадрі Надія на тлі гарного краєвиду з океаном та пальмами безтурботно танцює під легку музику та щось читає у телефоні. Хтось записав її це потай, доки вона не бачить.

“Літо 2021 року. Чи буду я ще колись такою безтурботною та легкою?”, – підписала кадри зірка.

У Мережі відразу відреагували:

“Так, колись будемо”, “Як переможемо, ще й не так станцюємо!”, “Обов’язково! Знищимо сама знаєш кого і будемо заново вчитись цій безтурботності!”, “Всі ми будемо такими обов’язково”, “Так зараз майже завжди сумно на душі…думаю що такий стан дуже в багатьох”, – писали у коментарях.

Зазначимо, що нещодавно в день свого 55-річного ювілею Надія Матвєєва спробувала поміркувати на тему відносин між жінкою і чоловіком. Судячи з контексту, вона посилалася на власний досвід. З коментаря випливає, що Надія досі вчиться вибудовувати стосунки та готова визнавати свої помилки, заради збереження кохання у цей непростий час.

Надія Матвєєва спробувала поміркувати на тему відносин між жінкою і чоловіком
Надія Матвєєва спробувала поміркувати на тему відносин між жінкою і чоловіком

 

 

 

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.